De fractievoorzitter van ……….

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande zal De Digitale Stad Nieuwegein van enkele fractievoorzitter van een politieke partij een portret maken. Bij het portret zullen ook enkele altijd vaste vragen gesteld worden, want wie is de fractievoorzitter en wat doet hij of zij in het dagelijkse leven. Een kijkje achter de schermen van deze betrokken Nieuwegeiner.

Deze week Edwin van Straten, nu nog fractievoorzitter voor de VVD in Nieuwegein, de jongste fractievoorzitter maar heeft na 3 raadsperioden van in totaal 12 jaar besloten zich niet herkiesbaar te stellen voor een nieuwe periode. Reden te meer om hem nu toch even in het zonnetje te zetten en te vragen waarom hij zich heeft ingezet voor het Nieuwegeinse. Onze fotograaf Arend Bloemink zocht hem op bij Museum Warsenhoeck en maakte daar enkele foto’s en stelde hem de vaste vragen. Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s, de vragen en de antwoorden van VVD-er Edwin van Straten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren