De feestlocatie van Oost-Nederland, Het Schwarzwald Rijssen!

Het Schwarzwald activiteitenlocatie is dé locatie voor spraakmakende bedrijfsfeest arrangementen. Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling. Kortom, een unieke belevenis voor iedereen!

Het Schwarzwald

De Buggy Bugxter Tour is Trending. De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit populair. Als één van de weinige buggy partijen in Nederland bieden we de mogelijkheid om voor een groot deel offroad te crossen. Het cross gevoel komt pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap. Kortom maximale beleving!

Naast beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en begeleiding door professionele instructeurs.

Alternatieve avontuurlijke activiteiten zijn de e-chopper, 4×4 cross clinic en het quad rijden. Voor deelnemers met een meesterbrein zijn er spraakmakende escaperooms van verschillende niveaus beschikbaar.

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ, bourgondische hittesteen of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Wacht niet langer, maar neem contact met Het Schwarzwald partycentrum aan de Markeloseweg 115 in Rijssen. Dat kan telefonisch: 0548-518505 of kijk op de website van Het Schwarzwald Rijssen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk