Katern

De eerste 100 aanmeldingen voor de Voetbal4Daagse zijn binnen!

In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus, organiseren voetbalvereniging JSV en SportID Nieuwegein de Voetbal4Daagse. Vier dagen lang voetballen en plezier beleven!

De Voetbal4Daagse is inmiddels een jaarlijks evenement bij voetbalvereniging JSV. Het evenement is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Er wordt hard getraind met de teamleiders en natuurlijk worden er ook wedstrijdjes gespeeld. Daarnaast kan je penaltyschieten en een voetbalcircuit afleggen. Wist jij dat FC Utrecht dit jaar ook van de partij is? Deze editie van de Voetbal4Daagse wil je zeker niet missen! Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op de website van Mijn Sport ID. Inschrijven is mogelijk t/m 3 juli 2022.

Ben je te oud om mee te doen aan de Voetbal4Daagse? Niet getreurd! Wij zoeken nog helpende handjes. Lijkt het je leuk om een team te begeleiden? Of wil je wedstrijden fluiten? Meld je dan aan bij buurtsportcoach Esther via e.jansen@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk