Katern

De Champion Show in Nieuwegein

Op donderdag 23 vrijdag 24 en zaterdag 25 januari a.s. zal in het Home Boxx Exhibition Center te Nieuwegein een grote, nationale kleindierenshow worden gehouden. Deze show herbergt vrijwel alle soorten en rassen van de sierduiven, konijnen, cavia’s, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, serama’s, oorspronkelijke duivensoorten en park- en watervogels. Meer dan 7000 kleindieren worden in optimale showconditie aan het publiek gepresenteerd. De Champion Show is een evenement dat zijn weerga niet kent en enig in zijn soort omdat de mogelijkheid bestaat om ook echte rasdieren aan te schaffen.

Het feit dat de twee grote liefhebbersbonden, Kleindierliefhebbers Nederland en de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers-verenigingen, hier hun bondsshow ’s hebben ondergebracht geeft de garantie van een zeer hoge kwaliteit bij de ingezonden dieren. Op deze show is er ook ruimte voor de kleindierenfokkers om hun nieuwe creaties aan het publiek te tonen in de afdeling “de Spiegel van de Fokkerij.”

Het publiek is welkom vanaf donderdag wanneer een team van deskundige keurmeesters de dieren zal beoordelen. Het is een aparte belevenis om zo’n keuring een keer bij te wonen. Natuurlijk wordt u verzocht de dames en heren keurmeesters niet te hinderen bij hun werk, maar dat spreekt voor zich.
Vanaf vrijdag gaat de show echt los. Een grote verscheidenheid aan stands presenteert zich aan het publiek. Naast de rasgebonden Europashow voor Hollandse Kroppers zal op zaterdag de eerste Nederlandse Konijn-Hop-wedstrijd gehouden worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren