De Buren opent afhaalpunt in Cityplaza

De Buren afhaalcentrum, waar webshoppers hun online bestelde waar buiten openingstijden kunnen afhalen, gaat uitbreiden in zeven winkelcentra, waaronder in winkelcentrum Cityplaza. Verwacht wordt dat het verkeer naar de winkelcentra hierdoor zal toenemen.

De kluisjes van De Buren komen buiten Nieuwegein ook in de winkelcentra van Corio in Almere, Amersfoort, Arnhem, Heerhugowaard, Spijkenisse en Utrecht, met ieder ongeveer driehonderd kluisjes, zo meldt Twinkle. Webshoppers die winkelen bij aangesloten webwinkels kunnen hun orders oppikken met een unieke code. Ook ondernemers in de buurt kunnen gebruik maken van de kluisjes. Zo kan bijvoorbeeld een schoenmakers gerepareerde stappers opbergen in een kluis zodat de klant er, ook na sluitingstijd, altijd bij kan.

Eind vorig jaar begon De Buren met een eerste afhaalcentrum in thuisstad Hengelo . “De ambitie is om in 2012 in 30 toonaangevende winkelcentra afhaalcentra te hebben”, laat het Twentse bedrijf weten in een persbericht.
Naast de afhaalkluisjes in bovengenoemde winkelcentra heeft het bedrijf de ambitie om dit jaar nog een veelvoud aan afhaalpunten te openen. Wanden met ongeveer zestig kluisjes worden als een soort shop-in-shop op de vloer van bijvoorbeeld boekhandels, supermarkten en bouwmarkten geplaatst. De online shopper hoeft niet meer thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen, maar haalt het simpelweg op bij De Buren. En die zijn, in dit geval, altijd thuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk