De Boekenborrel: Te gek voor woorden!

De bibliotheek van Nieuwegein keert met een ‘Boekenborrel Deluxe’ op donderdag 12 maart om 20.00 uur terug naar de roerige beginaren 30 . Aanleiding is de tachtigste verjaardag van de Boekenweek die dit jaar van 7 tot en met 15 maart gehouden wordt. Het thema is: ‘Waanzin: te gek voor woorden’.

Deelnemers aan de Boekenborrel op 12 maart, krijgen een bruisende, culturele avond voorgeschoteld, met alle opsmuk en luxe die je bij een jubileum als dit mag verwachten. Een boeiend literair programma, jazzmuziek, culinaire hapjes en topwijnen. U kunt luisteren naar en spreken met verschillende gasten die boeken of verhalen hebben geschreven waarin markante personen voorkomen die afwijken van de norm. Waanzinnig? Waanzinnig boeiend!

Een van de hotshots die komt spreken, is Philip Huff. Misschien heeft u hem voorbij zien komen bij het televisieprogramma Opium of heeft u een van de vele lovende recensies gelezen. Huff schreef onder meer de roman ‘Niemand in de stad’, over een vriendschap tussen drie leden van het studentencorps. Voor dit boek kreeg Huff de Jongeren Literatuurprijs 2013. Sinds 2012 schrijft hij een wekelijkse column in Het Parool. Zijn laatste werk heet ‘Boek van de Doden’.

De kaartverkoop voor de Boekenborrel begint eind februari. De kaarten kosten 7,50 euro per persoon en zijn nu al te reserveren door een mail te sturen naar info@detweedeverdieping.nu . De eerste 100 aanmeldingen krijgen van ons de Boekenweekbundel, zolang de voorraad strekt.

Op de leesvloer van bibliotheek De tweede verdieping in het Stadshuis, is in de Boekenweek een expositie ingericht met materialen van onder meer museum ’t Dolhuys in Haarlem. Deze tentoonstelling is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren