De bibliotheek neemt afscheid van vrijwilligers

Na de sluiting van filiaal Zuid heeft de bibliotheek ook afscheid genomen van de vrijwilligers van filiaal Zuid. Drie van de vier vrijwilligers vonden de sluiting van filiaal Zuid een goede reden om ook hun vrijwilligerswerk af te sluiten. Eén vrijwilliger ging graag in op de vraag van de bibliotheek om hun werkzaamheden in de Centrale te continueren.
De vrijwilligers zijn soms meer dan 20 jaar betrokken geweest bij het bibliotheekwerk in Nieuwegein-zuid. De werkzaamheden betroffen vooral het presenteren van de collectie en het ondersteunen van de bibliotheekmedewerkers.De Bibliotheek Nieuwegein is Jannie Dixhoorn, Joke Kooijman, Tiny Clemens en Jansje Spijker bijzonder erkentelijk voor hun inzet en bijdrage aan het bibliotheekwerk in Nieuwegein-zuid. Deze bijzondere vrijwilligers zijn extra in het zonnetje gezet met bloemen, boekenbonnen en een erelidmaatschap.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren