De Beursvloer in Nieuwegein gaat vanwege Corona dit jaar digitaal!

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Al jaren wordt er gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid.

De afgelopen maanden heeft de organisatie achter de Beursvloer verschillende scenario’s gemaakt om het jaarlijks terugkerend evenement te organiseren in de vorm van een persoonlijke ontmoeting in DE KOM met 50 of 30 mensen. In een tijd met veel Corona besmettingen vindt de organisatie het echter niet gepast om fysiek bij elkaar te komen. Dit nog los van de dan geldende richtlijnen.

‘Maar we bieden wel een alternatief. Want verbindingen leggen en elkaar ondersteunen is in deze lastige tijd extra belangrijk. Wij willen jullie heel graag digitaal ontmoeten op donderdag 26 november om 16.00 uur. Wij hanteren dan een werkwijze waarmee we toch mooie verbindingen kunnen maken, zij het op fysieke afstand. En hopelijk kunnen we dan volgend jaar weer terug naar de bruisende bijeenkomst, zoals we die de afgelopen jaren hadden’ zo laat de organisatie onze redactie weten.

Als je aanwezig wilt zijn bij deze digitale ontmoeting, meld je dan hier aan. Als je meedoet dan krijg je later meer informatie. Hou dan in ieder geval donderdag 26 november van 16.00 uur tot 17.30 uur vrij in je agenda!

Doe je mee? Zo ja, dan vraagt de Beursvloer een korte pitch te maken van jouw vraag of aanbod. Dus in 2 of 3 regels aangeven wat je voor jouw organisatie wenst of wat je te bieden hebt. ‘Tijdens de digitale ontmoeting kan iedereen zijn of haar pitch laten horen en kunnen er daarna in kleinere groepjes de wensen worden besproken en kijken hoe jullie iets voor elkaar kunnen betekenen.’ Meld je hier aan.

Burgemeester Frans Backhuijs sloot de beursvloer in 2019 af met een harde slag op de gong. Hij maakte toen bekend dat er 80 matches zijn gemaakt met een maatschappelijke waarde van 403.448 euro. Dit was een record. Zal het dit jaar weer lukken om een record te vestigen?

Voor vragen omtrent de Beursvloer kunt u contact op met intermediair Karin Beenen. Zij is bereikbaar via E-mail: karin@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch op: 06-43368435.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!