De Beugelaer van november staat weer klaar

Deze week is het vijfde nummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat.

Vreeswijk verwelkomt zaterdag 16 november zo’n 60 Pieten en de enige echte Sinterklaas. Tot zover is alles duidelijk, maar wát voor Pieten komen er? Zwarte Pieten, Stroopwafelpieten, Kaaspieten of Roetveegpieten? De redactie schoof de pepernoten en speculaasbrokken opzij voor een interview met de Regelpiet. En alsof het allemaal al niet spannend genoeg is voor de kinderen is er in deze editie van de Beugelaer ruimte voor Halloween. Lekker griezelen met een (kinder)verhaal voor niet tere zieltjes…. brrrrrr

De redactie en vrijwilligers van wijkmagazine de Beugelaer willen langs deze weg alle lezers van de Beugelaer bedanken voor hun bijdrage tijdens de Authentieke Dag op 7 september jl. Ondanks het soms slechte weer kwam u in grote getale bij onze kraam langs om gezellig een kop koffie te drinken en om de speciale Vreeswijkse Beugelaatjes te kopen. De opbrengst van de verkoop is € 818,15!

Klik hier om de Beugelaer van deze maand te downloaden. Veel leesplezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk