De Beugelaer van juni staat weer klaar

Deze week is het derde nummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat.

‘Op 1 juni staat Vreeswijk een nieuw evenement te wachten: de Vreeswijkse Zomeravond Fair. De leden van de redactie verheugen zich onder andere op de badeendenrace. Het zal je maar gebeuren dat jouw badeendje als eerste het Kippenbruggetje passeert. Tussen 15.00 uur en 21.00 uur is er van alles te doen. In deze Beugelaer krijg je ook alvast een voorproefje op De Authentieke Dag Vreeswijk. Die is dit jaar op 7 september. We gaan terug naar de jaren vijftig. En omdat we het tienjarig jubileum vieren, wordt er flink uitgepakt’ aldus de redactie van de Beugelaer.

Klik hier om de Beugelaer van deze maand te downloaden. Veel leesplezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren