De Beugelaer van februari 2020 staat weer klaar

Deze week is het eerste nummer van de wijkkrant voor Vreeswijk uitgekomen dit jaar, en zoals altijd is deze ook te downloaden via De Digitale Stad Nieuwegein. In de wijkkrant blikken de samenstellers terug en kijken wat er dit jaar allemaal weer te gebeuren staat.

In dit nummer leest u vooral over de veiligheid bij grote evenementen in Vreeswijk, zoals Kaarslicht in Vreeswijk, Koningsdag en de intocht van Sinterklaas. Wat komt erbij kijken voordat de gemeente Nieuwegein vergunningen verleent? Hans van Aarnhem vertelt daarover. In het waterrijke Vreeswijk stelt de gemeente Nieuwegein hoge eisen aan de veiligheid. De Activiteitengroep is dan ook blij dat het een beroep kan doen op de Reddingsbrigade IJsselstein. U leest over de manier waarop de waterbewaking verloopt.

In haar column vertelt Rina Copier onder meer over de veiligheid vroeger. Over hoe slechts twee agenten de orde handhaafden in Vreeswijk in de jaren zestig. Waar stond het politiebureau?

U leest ook welke trotse Vreeswijkse ondernemer een belangrijke rol speelt bij het RTL4 tv-programma Married at First Sight.

Klik hier om de Beugelaer van deze maand te downloaden. Veel leesplezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren