De beste jonge ondernemers komen uit Nieuwegein!

Afgelopen jaar hebben zes bedrijven van het Cals College Nieuwegein meegedaan met het landelijke project Jong Ondernemen. De bedrijven zijn opgericht door leerlingen van het Cals College Nieuwegein. Allemaal hebben ze een mooie ontwikkeling doorgemaakt, zeker op het gebied van ondernemen.

Tijdens de landelijke finale stonden twee van deze bedrijven in de finale. Met enige trots kunnen we meedelen dat deze bedrijven eerste en tweede zijn geworden, van het hele land! Genoeg reden voor Ellie Eggengoor, wethouder Economische Zaken, om persoonlijk bij de leerlingen langs te gaan om hen in het zonnetje te zetten.

Clibs
Van het bedrijf Clibs, met Sven Klein Gunnewiek, Josephine van Eck, Kyra van den Pol en Brytt Jolink, gaan we meer horen op de landelijke Dag van de Ondernemers. Zij werden eerste. Het bedrijf Size ‘Em, met Sarah de Koning, Nynke Harlaar, Norma Nouwen, Suzanne Ruster en Veerle Nicolaij heeft een mooie tweede plaats behaald.

Ellie Eggengoor met jonge ondernemers

Wethouder Ellie Eggengoor met Sven Klein Gunnewiek, Josephine van Eck, Kyra van den Pol, Brytt Jolink van het bedrijf Clibs.

Foto: Gemeente Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk