De apotheken Fokkesteeg en Vreeswijk ook op internet

De apotheken Fokkesteeg en Vreeswijk hebben een nauw samenwerkingsverband. Beide apotheken voeren een kwaliteitssysteem en zijn gecertificeerd volgens de huidige ISO-norm. Ook hebben zij een website waar u veel informatie kunt vinden.

De apotheken zijn geopend van 8.30-17.30 uur. Buiten deze openingstijden kunt u met uw spoedrecepten terecht bij één van de apotheken in Nieuwegein of IJsselstein. Indien het voor u niet mogelijk is om uw geneesmiddelen tijdens de dienst zelf te halen bestaat er een taxi-regeling. Op de website vindt u het dienstrooster. Daarnaast staat op de website wat meer over het kwaliteitssysteem, de aandachtspunten van de zorg, een mogelijkheid om vragen te stellen, klachten te uiten, herhaalmedicatie, en bezorgen. Maar ook vind u er allerhande informatieve ‘links’.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: