Katern

Danswedstrijden in het NBC

De Rijk Dancemasters houdt zondag 12 januari aanstaande voor het eerst in Nieuwegein een landelijke nationale danswedstrijd. De Rijk organiseerde in haar eigen pand al diverse regionale danswedstrijden. De wedstrijd van aankomende zondag is een wedstrijd van de Nederlandse tak van de World Dance Councel (een wereldwijde overkoepelende dansorganisatie). De wedstrijd wordt gehouden in het Nieuwegeins Business Centrum (NBC) aan de Blokhoeve.

Ruim 350 dansers zullen zondag 12 januari strijden om de ereplaatsen in de ballroom en latin dansen. De voorrondes, die beginnen om 10.00 uur in de morgen en duren tot in de avond, zijn er in diverse klasses. De leiding is in handen van Hans van de Hoef, eigenaar van dansschool de Rijk en al vele jaren presentator van de Dutch Open in Assen en Wereldkampioenschappen in Parijs. Toegang: 10,00 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren