Dankzij subsidie van Stichting RCOAK is Koor Geinse Wijsjes nog toegankelijker

Muziek raakt iets aan waar dementie geen vat op heeft. We zingen bekende liederen die een ieder goed in het gehoor liggen. ‘We zingen 1-2 stemmig, vooral Nederlandse en Engelse liederen.’ Mensen met dementie zingen net zo vrolijk mee als hun mantelzorgers, buurtbewoners en vrijwilligers. Behalve soms wat hulp bij het zoeken van de juiste bladzijde is het een volstrekt gelijkwaardige activiteit van alle koorleden. Samen zingen kan bijdragen aan het verminderen van stress, pijn en angst en zorgt voor een goede stemming en ontspanning.

Dankzij een royale subsidie van Stichting RCOAK wordt het koor Geinse Wijsjes nog toegankelijker. Deelnemers van het Ontmoetingscentrum mochten al gratis meezingen en nu kunnen wij externe zangers nog een korting van 50% op de contributie bieden. Dit is in deze tijd geen overbodige luxe, nu alles duurder wordt. U kunt voor maar € 2,50 per keer samen zingen met uw naaste.

Helpen als vrijwilliger?
Wilt u gratis mee zingen en als vrijwilliger een handje helpen, dan wordt u met open armen ontvangen.

Het koor repeteert het hele jaar door elke donderdag van 14:30– 15:30 uur onder pianobegeleiding van een koordirigent in het Ontmoetingscentrum Nieuwegein op Fort Vreeswijk 1. Belangstelling? Kom vrijblijvend een keer meezingen. Wel graag vooraf aanmelden. De contributie is nu maar € 10,- per maand, ook als u samen komt met uw naaste. De contributie met de N-pas is per persoon € 5,- per maand.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het Ontmoetingscentrum Nieuwegein, ocnieuwegein@santepartners.nl, 06-20701118 of kijk hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren