Katern

Dames VTV spelen zondag thuis tegen DHC uit Delft

Zondag 31 oktober aanstaande is het weer zover. Dan speelt eredivisionist VTV uit Nieuwegein thuis tegen de tafeltennisters van DHC uit Delft. Tijdens deze wedstrijd zullen ook enkele VTV-speelsters in het zonnetje worden gezet. Wil je deze wedstrijd als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met het Corona-beleid. De toeschouwers moeten een geldig Coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dat wordt gecontroleerd bij de ingang van de sporthal aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid.

DHC uit Delft debuteerde vorig jaar in de eredivisie. Olga Dmitrieva, Jisiwei Luo, Samenda Schipper en Annika Mars verloren van Dozy Den Helder, maar ze wonnen van Scylla, Vriendenschaar en Tanaka. De teams van DHC, SKF, Westa, Scylla en VTV staan nog dicht bij elkaar in de poulefase van de eredivisie, op enige afstand achter de koploper Dozy Den Helder. De vier beste teams gaan vanuit de poulefase verder naar de play offs om het landskampioenschap.

Live meekijken via internet
De wedstrijd zal ook te volgen zijn op het Youtube kanaal Live Stream van VTV Nieuwegein. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zal ook nog even stil worden gestaan bij de goede prestaties van enkele speelsters van VTV uit Nieuwegein op de Nederlandse kampioenschappen.

Sanne de Hoop en Vera van Boheemen presteerden uitstekend op de Nederlandse kampioenschappen in Zwolle. Vera bereikte de halve finale en daarmee een derde paats in het dames enkelspel. Sanne plaatste zich in de finale van het dames enkelspel en werd tweede. Beiden moesten hun meerdere erkennen in Shuahan Men.

Ook zal Emma van der Zanden gepresenteerd worden. Zij is dit seizoen bij VTV komen spelen.

In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren