Katern

Dames VTV spelen thuis tegen de tafeltennissers van AnytimeFitness/Westa

Het team van AnytimeFitness/Westa is een mooie mix van aanstormend talent en eredivisietoppers. De echte blikvangers in dit team zijn Li Nan Sun en de ex-international Linda van de Leur-Creemers. Vlak ook de Paralympiër Kelly van Zon en de junior internationals Karlijn van Lierop en Emma van der Zanden niet uit. De uitwedstrijd werd een nipte overwinning voor de tafeltennissers uit Nieuwegein. VTV won in Wessem met 4-2.

Aankomende zondag 23 februari hopen de dames uit Nieuwegein weer een vuist te kunnen maken tegen de dames uit Wessem. Hierbij roepen zij supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. Kom je kijken? De dames zijn goed. Met jou erbij wordt het groots.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur. De sportzaal is gevestigd aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren