Katern

Dames VTV beginnen de eredivisie met een regiokraker

Zondag 20 september aanstaande kunnen de liefhebbers weer genieten van een heerlijk potje tafeltennis. Dan beginnen de dames van VTV Nieuwegein hun eerste eredivisie wedstrijd tegen regiogenoot SKF uit Veenendaal. De wedstrijd begint om 14.00 uur en wordt gespeeld in de sporthaal aan de Helmkruid 9 in Nieuwgein Zuid.

Bij SKF spelen de welbekende Brenda Vonk, Carla Nouwen, Melanie Bierdrager, Jacintha de Hoop en Xijin Zheng. VTV begint het seizoen met coach Dong Li, Sanne de Hoop, Emine Ernst, Chana van der Venne en Vera van Boheemen.

Wil je deze wedstrijd als toeschouwer bezoeken? Hou dan rekening met ons Corona-beleid. Meldt je via mail aan bij hjcvscha@zonnet.nl. In de sportzaal zijn 12 zitplaatsen gereserveerd voor toeschouwers. Alleen toeschouwers met een reserveringsbevestiging hebben toegang. De wedstrijd zal ook te volgen zijn op de Youtube kanaal Live Stream VTV Nieuwegein.

Veel dingen veranderen, sommige dingen blijven hetzelfde. In de pauze is er een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Het team van VTV Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!