Katern

Dames eredivisie: VTV/Jinbu Europe tegen Dozy Den Helder

Aanstaande zondag is er weer eredivisie bij de tafeltennisters van VTV uit Nieuwegein. Ditmaal komt de regerend landskampioen Dozy Den Helder op bezoek in het thuishonk aan de Helmkruid 9 op Sportpark Parkhout in Zuid. In de eerste competitiehelft van dit seizoen speelde VTV in Den Helder in een spannende wedstrijd 3-3 gelijk. Het zal zeker weer een spektakel worden. ‘Factoren als teamopstelling en vorm van de dag zullen de komende zondag doorslag geven’ aldus coach Dong Li.

Dong Li zal een keuze maken uit vijf beschikbare speelsters in het VTV-team, Vera van Boheemen, Emine Ernst, Jacintha de Hoop, Sanne de Hoop en Chana van der Venne. Het team van Dozy Den Helder heeft de keuze uit Ana Gogorita. Yun Zhang, Yoeke Gunsing en Dobrila Jorguseska. Ana Gogorita en Yun Zhang moeten worden gerekend tot de top vier van de eredivisiespeelsters in Nederland.

Het team van VTV heeft de afgelopen twee weken goede zaken gedaan met maximale 6-0 scores tegen de teams van Avanti en Vriendenschaar. Dozy Den Helder heeft sinds het gelijkspel tegen VTV in oktober vier van de vier competitiewedstrijden gewonnen.

VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. En iedereen profiteert van een gratis warme hap tussendoor, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg. De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt tot 17.15 uur.

VTV tafeltennis

Foto: Het VTV-team, op de voorgrond van links naar rechts Vera van Boheemen, Sanne de Hoop en coach Dong Li. Daarachter Jacintha de Hoop, Chana van der Venne, Emine Ernst en Manager Arjan van der Linden. Foto gemaakt door Cees van Schaik.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren