Dag van de Verpleging St. Antonius Ziekenhuis

De Verpleegkundige Adviesraad van het St. Antonius Ziekenhuis organiseert op 12 mei 2011 tijdens de Dag van de Verpleging een grootschalige verwendag voor alle verpleegkundigen en verzorgenden onder het motto: EN NU EERST JIJ! Tijdens deze dag staan alle verpleegkundigen en verzorgenden werkzaam bij het St. Antonius centraal en kunnen zij meedoen aan allerlei activiteiten.
De verpleegkundigen van het St. Antonius Ziekenhuis staan altijd klaar voor de patiënten. Hoog tijd om hen nu zelf eens in het zonnetje te zetten. Daarom organiseert het St. Antonius een speciale verwenmiddag voor al zijn verpleegkundigen en verzorgenden. De verwenmiddag vindt plaats in het restaurant van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Oudenrijn van 14.00 uur tot 19.00 uur. Er zijn onder andere schoonheidsspecialisten, pedicure, masseurs en voetreflexbehandelaars aanwezig om de verpleegkundigen te verwennen. Naast de mogelijkheid tot deelname aan proeflessen ZUMBA, theater en een loterij is er ook een uitgebreid buffet. Sponsors, zoals Gold’s Gym maken de dag mogelijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: