Katern

Dag van de Lokale Democratie in Nieuwegein

Op vrijdag 17 november, met nog maar vier maanden tot de gemeenteraadsverkiezingen, vindt in Nieuwegein ‘De Dag van de Lokale Democratie.’ Deze dag zal worden gehouden in De Woonindustrie aan de Symfonielaan 1 en is bedoeld voor volksvertegenwoordigers, bestuurder, actieve inwoners en professionals die samen aan meer en betere democratie willen werken in hun gemeente. Er zijn lezingen, workshops, debatten, ontwerp­ateliers, speeddates met experts, demonstraties en rondetafelgesprekken. Onder de sprekers zijn Joris Luyendijk, Ank Bijleveld, Jan Rotmans en Jacques Wallage.

De dag biedt inspirerende voorbeelden en praktische handvatten voor volksvertegenwoordigers, bestuurders, actieve inwoners en professionals die samen aan een betere democratie willen werken in hun gemeenten.

Dit evenement is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Democratic Challenge en de beroepsverenigingen van burgemeesters, raadsleden, wethouders, griffiers en gemeentesecretarissen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren