Daders inbraak schoonmaakbedrijf gezocht

Bij een schoonmaakbedrijf aan de Kruyderlaan is zaterdagavond 7 september verleden jaar rond 23.15 uur ingebroken. De politie is nog steeds op zoek naar de daders. Deze waren duidelijk in beeld tijdens de inbraak. Zij reden in een Mercedes E Klasse Stationwagon met aanhangwagen.

Als een medewerker van een schoonmaakbedrijf aan de Kruyderlaan op maandagochtend 9 september 2013 op zijn werk komt ziet hij tot zijn grote verbazing dat de roldeur is vernield en dat de werkplaats nagenoeg leeg is. Het bedrijf is voor enkele tienduizenden euro’s aan schoonmaakapparatuur kwijt. Op bewakingsbeelden is te zien (klik op het videocameraatje hieronder) dat de spullen op zaterdagavond 7 september worden gestolen door twee mannen. Ze laden alles op de aanhangwagen.

Verdachte 1: blanke/lichtgetinte huidskleur – normaal postuur – kort, donker haar
– donkere kleding (lijkt oude werkkleding te zijn)
Verdachte 2: blanke huidskleur – normaal postuur – kleiner dan de ander – kort, donker haar – donkere broek, lichtkleurig shirt/trui.

Heeft u informatie over deze zaak ook is het al een jaar geleden, dan kunt u bellen met de gratis tiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren