Dader duidelijk in beeld bij auto-inbraak in Galecop

In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 mei heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in de wijk Galecop in Nieuwegein. Aan de Johan de Meesterhove legde een camera vast hoe de inbreker om 02.49 uur zijn slag sloeg. De dader ontvreemde een navigatiesysteem uit de auto en rende direct na zijn daad weg. De bewakingscamera is de dader niet opgevallen en maakte een duidelijke video van de diefstal.

Op de video ziet u hoe de dader, man van ongeveer 1.76 lang en een lichtgetinte huidskleur, het navigatiesysteem ontvreemd uit de auto. Duidelijk ziet u hoe de dader gebruik maakt van een ‘slagpen’ om de ruit in te slaan.

De eigenaar van de auto is zeer ontstemd over deze laffe daad en looft een beloning uit van 250,- aan diegene die weet wie de dader is. De dader heeft opvallende kleding. Inmiddels is er aangifte gedaan van de diefstal. Meer informatie is te vinden in de video hierboven die de redactie heeft gekregen van de gedupeerde inwoner van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren