D66-fractie op locatie

Maandagavond 1 oktober vergadert de fractie van D66 Nieuwegein in buurtcentrum De Spil aan de Ratelaar in de wijk Hoogzandveld. Met het vergaderen in buurtcentra wil de fractie de afstand tot de inwoners van de Nieuwegeinse wijken verkleinen. Voor de bijeenkomst op 1 oktober worden vooral de bewoners en organisaties uit de wijken Hoogzandveld en Lekboulevard uitgenodigd. Van hen wil de fractie graag horen welke verbeterpunten zij zien op het gebied van de leefbaarheid in hun buurt en wijk. Het kan daarbij gaan de bouwontwikkelingen in Hoogzandveld, maar ook over de verkeerssituatie rondom het winkelcentrum en ‘t Veerhuis, de plannen voor een wijkservicecentrum in plaats van het huidige buurthuis, de groenvoorzieningen of andere zaken die bewoners bezighouden.

De fractievergaderingen van D66 Nieuwegein zijn openbaar. Aanmelden is dus niet nodig. Iedereen kan binnenlopen tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!