CU/SGP en GroenLinks vragen aandacht voor bewoners Lotusplantsoen

In een brief ex Art. 42 aan het College van B&W vragen de ChristenUnie (CU), SGP en GroenLinks in Nieuwegein aandacht voor de onrust die is ontstaan bij de bewoners in de omgeving van het Lotuplantsoen in Hoogzandveld. De bewoners vrezen om weer lange tijd in een bouwput te zitten. De bouw van de Bredeschool, die onlangs is opgeleverd, heeft de bewoners meer dan een jaar veel ongemak opgeleverd. Daarvoor ook hadden de bewoners een bouwput vanwege de bouw van de kerk De Rank.

De partijen wil weten hoe het gesteld is met het participatietraject en de bomenkap in het Lotusplantsoen. Ook wil zij weten of de bouw van de drie blokken patiowoningen in het plantsoen tegelijk zullen worden gebouwd. Naar verluid zal nu per blok worden bekeken of 70% verkocht is en dan worden gebouwd. Toegezegd is door de verantwoordelijk wethouder dat er pas gebouwd zal worden als over alle drie de blokken de 70% is gehaald. Hierdoor blijven de bewoners minder lang in een bouwput zitten. (Klik hier voor de brief)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren