Cursus ‘Vogels herkennen’

In het voorjaar van 2012 organiseert de Vogelwacht Utrecht afdeling Nieuwegein/IJsselstein bij voldoende belangstelling weer een beginnerscursus ‘Vogels herkennen.’ In deze cursus leert u van een groot aantal veel voorkomende vogelsoorten hoe u ze kunt herkennen aan hun verenkleed en ook aan hun geluid. Ook krijgt u informatie over allerlei onderwerpen die met vogels en vogels kijken te maken hebben.

De cursus wordt gegeven op drie avonden in het voorjaar (28 maart, 11 april, 25 april) en ook zal er driemaal tijdens een vogelwandeling gekeken worden in hoeverre het u al lukt om vogels te herkennen (14 april ’s ochtends en 9 mei en 6 juni ’s avonds). Bij de cursus worden informatie en de vogelgeluiden beschikbaar gesteld, zodat u thuis alles nog eens kunt nalezen en kunt oefenen met de verschillende vogelgeluiden.

De avonden worden gehouden van 19.30 uur – 21.30 uur in het MEC in Nieuwegein en de kosten voor deze cursus zijn € 32,50. Aanmelden en informatie kunt u verkrijgen bij de organisatie: 06-21849905.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk