Katern

Cursus tablets gebruiken bij Vitras

Bij veel mensen ligt de tablet ongebruikt in de kast. Zonde! Herkent u dit en wilt dit veranderen? Vitras geeft op dinsdag 2 juni aanstaande een praktische les hoe een tablet te gebruiken. Deze les wordt gegeven in het gebouw van Vitras aan de Zoutkampseschans 3 in Fokkesteeg en duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aanmelden via: cursusbureau@vitras.nl. De kosten voor deelname zijn € 29,95; voor Vitras abonnees: € 24,95.

Een ervaren, professionele leraar geeft u uitleg en helpt u bij het gebruik. Na één les bent al een eind op weg met uw eigen tablet! U hoeft dus niet een hele lange cursus te volgen of anderen met uw vragen lastig te vallen. U leert stap voor stap: de basisbegrippen van de tablet, de tablet of iPad opstarten, wat Apps zijn, zoeken op internet en websites bekijken, een foto maken en u maakt kennis met een handig hulpmiddel SimpelGo. Hiermee kunt u met slechts enkele knoppen na één les de tablet al gebruiken. Zoals online de krant lezen, tv en websites bekijken, foto’s delen, gratis bellen (met beeld) met familie en anderen.

Na de les kunt u zich opgeven voor een vervolg groepsles of privéles thuis. Bijvoorbeeld over e-mailen, internetbankieren of SimpelGo. U volgt alleen de lessen die u interessant vindt. Daarnaast kunt u na de les SimpelGo op proef blijven gebruiken. Daarbij krijgt u tips waar u terecht kunt voor als u toch nog een vraag heeft.

De les is bedoeld voor mensen met weinig pc-, laptop of tablet ervaring. Voor mensen die een tablet hebben of willen aanschaffen. De professionele trainer helpt u stap voor stap op weg in één les.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren