Katern

Cursus Snellezen, Geheugentraining en Mindmappen

In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie alsmaar toe. Er zijn methoden om hier effectiever mee om te gaan. Snellezen / geheugentraining / mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken.

Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden. Mindmaps zijn “spiekbriefjes” waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt. Snellezen verdubbelt meetbaar uw leessnelheid met een goed begrip van de inhoud door het toepassen van de meest recente technieken op het gebied van snellezen. In deze intensieve training leert u niet alleen sneller te lezen, maar ook hoofd- en bijzaken te scheiden en doeltreffend tot de kern van de zaak door te dringen. Deze intensieve training is gebaseerd op een nieuwe methode die hersenen en ogen effectiever laten samenwerken.

Tijdens de training oefent u met praktische voorbeelden. Door een aantal tests krijgt u inzicht in uw manier van lezen en verwerken van informatie. Op basis daarvan bepaalt u welke leesaanpak voor u het beste resultaat oplevert.

Het cursusmateriaal à € 5,- is bij de cursusprijs inbegrepen. De cursus wordt in een week gegeven op maandag, woensdag en donderdag. Maximaal 14 deelnemers. De cursus gaat op maandag 29 febuari van start van 19.30 tot 22.00 uur en wordt gegeven in het Stedelijk Gymnasium op de Ina Boudier Bakkerlaan 7 in Utrecht.

De kosten bedragen € 75,00. Inschrijven kan via de website. De cursus kunt u vinden onder de categorie Ontwikkeling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk