Cursus papierscheppen bij Kunstgein Podium

Dinsdag 18 oktober organiseert Stichting KunstGein een workshop ‘Papierscheppen’ in het Kunstgein Podium, de expositieruimte op de begane grond in het Stadshuis. Een leuke workshop van twee uur met een mooie combinatie van zowel ambachtelijk als creatief bezig zijn. Docent is Tineke Radder.

Hou jij van papier en wil je het zelf leren maken? Tijdens de workshop leer je de basis van het papierscheppen en ga je naar huis met een aantal vellen handgeschept papier. Papierscheppen is een vrij eenvoudige techniek om te leren en als je de slag te pakken hebt kun je eindeloos variëren met verschillende kleuren pulp en materialen. Denk daarbij aan het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes, stukjes touw enz. Er is voldoende materiaal aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets mee nemen om te verwerken. Zo ontstaan heel persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je op een later tijdstip natuurlijk ook verder kunt bewerken.

Aanmelden en kosten deelname
De cursus kost € 40,00 (inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers). Heb je een Stadspas dan is hij is geldig om mee te doen. Tijden 10.00 uur tot 12.00 uur en 13.30 uur tot 15.30 uur. Minimum aantal deelnemers per workshop is vijf en het maximum aantal is tien. Inschrijven kan tot 12 oktober aanstaande door een e-mail te sturen naar: inschrijvingenkunstgein@gmail.com o.v.v. papierscheppen en ochtend- of middagworkshop. Na inschrijving volgt nadere informatie over de deelname.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk