Cursus EHBO bij kinderen

VitrasCMD start met een cursus EHBO bij kinderen. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, die plaatsvinden in het VitrasCMD-gebouw in Fokkesteeg. De cursus is voor ouders en verzorgers van kinderen tot ongeveer 13 jaar. Men leert wat te doen bij vergiftiging, een brandwond of een val. Ook kijkt men naar de risico’s bij u thuis, en hoe u die kunt verkleinen.

De cursus begint dinsdag 13 november aanstaande om 19.30 uur. Er zijn nog enkele plaatsen open. Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunnen belangstellenden op maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van VitrasCMD: 0900 – 82 123 82 (lokaal tarief).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Cursus EHBO bij kinderen

Bij de Vitras start binnenkort weer een cursus ‘EHBO bij kinderen.’ De cursus begint op 3 oktober aanstaande en vindt plaats aan de Krijtwal 17/23. De curus duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur.Iedereen die jonge kinderen heeft of hen verzorgt weet dat kinderen nieuwsgierig zijn en stap voor stap de wereld om hen heen verkennen. Die wereld kent vele gevaren en een ongeluk kan dan zo gebeurd zijn. Speciaal voor vaders, moeders en verzorgers van kinderen in de leeftijd tot ongeveer 13 jaar is de cursus ‘EHBO bij kinderen.’ Of het nu gaat om vergiftiging, een brandwond of een val, u leert wat u te doen staat. Tevens wordt met u gekeken wat de risico’s bij u thuis zijn en hoe u die kunt verkleinen.Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u op werkdagen contact opnemen met het cursusbureau van Vitras: 0900 – 82 123 82 (€ 0,10 p.m.).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk