Cursus ‘In de put, Uit de put’ voor senioren

Zit u wel eens in de put terwijl u geen deelnemer bent aan het bekende spelletje Ganzenbord? Dan hoeft u niet te wachten tot u wordt bevrijdt door een andere deelnemer aan het spel. U kunt zelf iets aan die bevrijding doen door deel te nemen aan de cursus ‘In de put, Uit de put’

Deze cursus voor mensen vanaf 55 jaar wordt georganiseerd door Altrecht, afdeling Preventie. De cursus ‘In de put, Uit de put’ is geen gespreksgroep of psychotherapie. Er wordt niet gesproken over de jeugd of het diepste innerlijk. Uitgangspunt is de situatie zoals die nu is.

Deelnemers leren vaardigheden die kunnen helpen de sombere gevoelens te overwinnen. Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn: depressiviteit, stress en ontspanning, assertiviteit, anders-leren-denken en plezierige activiteiten.

De begeleiding van de cursus is in handen van twee ervaren groepswerkers, werkzaam bij Altrecht, afdeling Preventie.

De cursus kost € 25,- (inclusief werkmaterialen, koffie en thee) en belangstellenden kunnen – graag voor 6 maart – contact opnemen met Altrecht, afdeling Preventie, Mw. M. Eitjes of Mw. J. Kolk, tel. 030 – 699 91 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk