Cultuurcentrum de Partner presenteert toneelstuk ‘DOEK!’

Op zondagmiddag 24 april vindt in Cultuurcentrum de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein de toneelvoorstelling DOEK! plaats. In dit toneelstuk van schrijfster Maria Goos, spelen Linda Møller en Casper van Bohemen als Lies en Ries.

De personages Lies en Ries zijn samen afgestudeerd aan de toneelopleiding en hebben samen furore gemaakt. Daarna gingen ze ieder hun eigen weg. Nu, tien jaar later, staan Lies en Richard weer samen op de planken. Waarom zijn ze elkaar uit het oog verloren? En waar staan zij nu? Drie weken voor de première komt alles boven. Vrijheid en afhankelijkheid, liefde en kunst, echt en onecht stromen door elkaar.

De spelers Casper en Linda schakelen tussen heden en verleden en tussen diverse personages. Het publiek wordt daarbij meegesleurd in een emotionele achtbaan vol humor, whisky en muziek! “Deze voorstelling heeft intimiteit nodig”, zegt acteur Casper van Bohemen. In de podiumzaal van de Partner zit het publiek dicht op de voorstelling die 70 minuten duurt.

Het toneelstuk begint om 15.00 uur een ticket kost € 15,- Mensen met een Stadspas en jongeren betalen slechts € 5,- Meer informatie over de Partner is te vinden op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren