Culturele picknick voor Nieuwegeinse creatievelingen

Bent of kent u een Nieuwegeinse creatieveling? Komt u dan naar de picknick in park Oudegein en neemt u uw creatieve vrienden en kennissen mee. Onder het genot van een hapje en een drankje praten kunstenaars, schrijvers, muzikanten en kunstliefhebbers over kunst en cultuur. De bibliotheek vraagt iedereen om een kleinigheid voor de picknick mee te nemen. Zelf trakteert ze op taart, broodjes en drankjes.

Alle creatievelingen verzamelen om 13.00 bij tramhalte Fokkesteeg en lopen dan samen het park in. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘picknick’. Aan de picknick zijn geen kosten verbonden.

Deze culturele picknick wordt in aanloop naar het Nieuwegeins Peil georganiseerd. Het Nieuwegeins Peil is hét jaarlijks netwerkevenement voor cultuurminnend Nieuwegein. Dit jaar vindt dit op 20 oktober plaats.

culturelepicknick

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren