Culturele middag voor 55 plussers

Traditiegetrouw organiseert de Unie van Vrijwilligers Nieuwegein ook dit jaar weer een culturele middag voor Nieuwegeinse 55-plussers en mensen met een functiebeperking op Koninginnedag, donderdag 30 april.De middag krijgt een extra feestelijk tintje door de aanwezigheid van wethouder Johan van Everdingen, als vertegenwoordiger van de burgemeester, drs. C.M. de Vos. Hij zal, samen met de aanwezigen, een toost uitbrengen op Hare Majesteit, ter gelegenheid van de viering van haar verjaardag.Hierna zullen een bingo en een verloting plaatsvinden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. De accordeonvereniging ‘WDOB’ zal de middag muzikaal opluisteren. U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur in kerkelijk centrum ‘De Rank’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Culturele middag voor 55-plussers

De zomervakantie is alweer voorbij en daarom organiseert de Unie van Vrijwilligers Nieuwegein een culturele middag voor Nieuwegeinse 55-plussers en mensen met een functiebeperking ter opening van het seizoen en wel op dinsdag 16 september.Die middag zullen er een bingo en een verloting plaatsvinden, waarbij weer prachtige prijzen zijn te winnen. U bent van harte welkom in het kerkelijk centrum ‘De Rank’ aan de Lupinestraat 11 te Nieuwegein. Het begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 2,00, Om alvast in de agenda te noteren: op dinsdag 21 oktober, treden de Lekzangers op en is er een demonstratie volksdansen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren