Cultureel weekend in winkelcentrum Cityplaza

Op vrijdag 31 mei a.s. start het culturele weekend vanaf 18.30 uur in winkelcentrum Cityplaza. Het duo Something Else zorgt voor een spectaculaire show. Tevens zijn er nog diverse dansoptredens.

De ondernemers van Foodplaza delen op zaterdag 1 juni gratis duizend haringen uit aan het winkelend publiek. Op Foodplaza staat een haringkar waar u vanaf 12.00 uur kunt genieten van een lekkere nieuwe haring. Dus zorg dat u op tijd bent..!! Zeemanskoor “De Brulboei” uit Nieuwegein verzorgt een gezellig optreden op Foodplaza.

Ook op zaterdag vinden op het podium diverse optredens plaats in het kader van het cultureel weekend. Tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u kijken en luisteren naar o.a. Bunga Melati (Indonesische dansgroep), een country zangeres, de Irisch Clubdancers met een tapdans optreden, een Turkse dansgroep, en nog veel meer. Dus u ziet voor elk wat wils in het bruisende stadshart van Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren