Cultureel Nieuwegein bruist

Mei staat bij boekhandel Manschot helemaal in het teken van de fotografie. Op 8 mei geeft beroepsfotograaf Kees van der Meer van Fototeam KenM een minicursus over portretfotografie.

Van der Meer gaat nader in op de verschillende technieken en vertelt waar u op moet letten bij het maken van een goede portretfoto. De avond start om 19.30 uur, entree 3,50 euro, inclusief een kop koffie/thee.

Op 22 mei is fotograaf en schrijver Hans Aarsman te gast in het Literair Café bij boekhandel Manschot. In zijn columns in de Volkskrant weet hij beide talenten te verenigen in scherpe observaties, die je op een andere manier naar de foto laten kijken. Een aanrader. Entree 7,50 euro, de avond begint om 20.00 uur.

Op 24 mei organiseert De Tweede Verdieping een Literair Café met schrijfster Mensje van Keulen. Zij zal vertellen over haar nieuwste roman ‘Liefde heeft geen hersens’, door de bibliotheek aanbevolen als boek van de maand mei. De avond, die om 20.00 uur begint, vindt plaats in de Oudegeinzaal van het Stadshuis. De entree bedraagt 7,50 voor bibliotheekleden en 12,50 voor niet-leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk