Culinair Wandel- en Fietsweekend rondom de Nedereindseweg in Jutphaas

In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 februari houden diverse horecaondernemers een culinair Wandel- en Fietsweekend. De ondernemers aan de Nedereindseweg willen hiermee de inwoners van onder andere Nieuwegein een culinair weekend aanbieden. Deelnemende ondernemers zijn: Skipiste Nieuwegein, boerderij de Middenhof, Sweets & Ice, Tapas La Casa de Verano en Restaurant Céline.

Door de handen in een te slaan, krijgen de deelnemers een sportief én culinair weekend voorgeschoteld. Het beloofd een leuke route te worden met bezienswaardigheden waarbij de deelnemers kunnen genieten van een heerlijk menu met hapjes en drankjes bij elke locatie.

Zo kan er bij de Skipiste Nieuwegein genoten worden van winterse lekkernijen zoals Gluhwein, warme chocomel, erwtensoep en Kaiserschmarrn. Bij boerderij De Middenhof is er zuurkool met curryworst en pulled pork van de Green Egg. Heb je zin in Italiaans getinte hapjes, dan is het genieten bij Tapas La Casa de Verano aan de Duetlaan 3. Bij Restaurant Céline op Fort Jutphaas kun je terecht voor koffie en huisgemaakte patisserie. Meer zin in ijs? Dan kun je bij Sweets & Ice aan de Herenstraat 17  proeven van hun huisgemaakt ijs.

Aanmelden voor dit Wandel- en Fietsweekend is niet nodig. Alles is Coronaproof en de hapjes zijn to go te verkrijgen bij de deelnemende restaurants. Het beloofd mooi weer te worden en de route is gratis. De hapjes en drankjes dient u wel zelf te betalen. Alles begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De route? Deze kunt u hier vinden.

Houd je aan de Coronaregels:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Buiten de eigen woning geldt dat maximaal 2 personen in groepsverband ergens heen mogen gaan of iets mogen ondernemen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.
  • Gooi je afval bij de desbetreffende horecaondernemer in de afvalbak of houd het afval bij je tot je onderweg een afvalbak tegenkomt.
  • Helaas is er geen toiletbezoek mogelijk.

De route is hier in Google Maps te bekijken’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk