Creatieve Nieuwegeiners gezocht voor Samen Duurzaam

Het netwerk Samen Duurzaam is op zoek naar een vormgever uit Nieuwegein die zijn/haar creativiteit voor het netwerk wil inzetten. Spreekt het thema u aan? Voelt u zich betrokken bij het netwerk? En heeft u ervaring met ontwerpen? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd.

Het netwerk Samen Duurzaam bestaat uit inwoners, ondernemers en organisaties die samen willen werken aan een duurzaam Nieuwegein: een Nieuwegein waar we nu en in de toekomst prettig en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. Tijdens inspirerende en actieve bijeenkomsten gaan we met elkaar aan de slag om ideeën concreter te maken en met elkaar te verbinden.

Om de inspanningen en activiteiten herkenbaar(der) te maken en met elkaar te verbinden, heeft de organisatie behoefte aan een logo en huisstijl. ‘Als netwerk hebben we geen groot budget tot onze beschikking en werken we op basis van ‘geven en nemen’. De één stelt zijn locatie ter beschikking, de ander zijn capaciteiten om de bijeenkomsten te leiden en weer een ander tijd om publiciteit te verzorgen. In dat kader zijn wij op zoek naar een vormgever uit Nieuwegein die zijn/haar creativiteit voor het netwerk wil inzetten.’ Voelt u zich betrokken bij het netwerk en het thema? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd en meldt u aan bij Cecile Custers van de gemeente: c.custers@nieuwegein.nl of (030) 607 1801.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren