Corona zorgt voor tekort aan vrijwilligers, ook bij Bouwspeeltuin Jeugdland

‘Vrijwilligers nemen om verschillende redenen afscheid en ook door de Coronamaatregelen zijn er vrijwilligers die nog niet kunnen helpen’, zegt voorzitter Inge van Zijl van Bouwspeeltuin Jeugdland aan onze redactie. Daar moeten ook weer vervangers voor in de plaats komen om de speeltuin draaiende te houden en het werk voor iedereen behapbaar en leuk te houden. Daarom is Bouwspeeltuin Jeugdland in Nieuwegein Zuid, op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Achter de schermen van Bouwspeeltuin Jeugdland kun je als speeltuin-helper veel betekenen.
Jeugdland zoekt speeltuin-helpers die op woensdag- of zaterdagmiddag helpen tijdens de opening van de speeltuin. Je kunt ook helpen met de administratie of de activiteiten. Ben je meer van het werken in het groen of van het klussen, ook dan is er genoeg te doen. Inge van Zijl nodigt iedereen graag uit om eens e komen kijken in de Bouwspeeltuin aan de Helmkruid om kennis te maken of een keer mee te draaien. ‘Met een paar uur per maand maak je heel veel kinderen blij en help je de organisatie’ aldus Inge van Zijl.

Zelf gaat Inge van Zijl afscheid nemen als voorzitter van het bestuur. ‘Ik zoek dus een vervanger, maar we zoeken ook een bestuurslid PR en communicatie. Voor iedereen is dus wel wat te doen, het is ook geen moeilijk werk, maar we moeten er wel dringend nieuwe vrijwilligers voor hebben.’

Draag jij het spelen en speeltuinwerk een warm hart toe en heb je een paar uur per maand tijd om te helpen, dan hoort het bestuur van de bouwspeeltuin graag van je. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Jeugdland. Ook het vrijwilligershuis Nieuwegein kan meer informatie bieden. Mailen kan naar info@jeugdlandnieuwegein.nl.

Jeugdland

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren