Consumenten welkom in De Woonindustrie tijdens de Najaarsvakbeurs

Van en 1 tot en met 4 september 2019 vindt in de Woonindustrie de Najaarsvakbeurs plaats. Ruim 125 interieurfabrikanten tonen dan hun laatste collecties en noviteiten. Consumenten zijn op zondag 1 september aanstaande van 10.00 uur tot 18.00 uur van harte welkom voor trends en advies op het gebied van wonen.

De Woonindustrie aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten.

Consumenten kunnen zondag 1 september, op bepaalde tijden, een kijkje in de keuken emen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. Het is niet mogelijk als consument om aankopen te doen, maar u bent  welkom voor interieurinspiratie en advies.

Wilt u advies over indeling, kleurgebruik, het combineren van stijlen of een kleine interne verbouwing? De interieur stylistes geven graag antwoord op al uw interieurvragen. Alle interieurstylistes zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten (BNS) Crisp, zo bent u verzekerd van vakkundig, betrouwbaar en professioneel advies.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren