Conflict op de weg

Op maandagmiddag 21 mei rond 15.55 uur werd een automobilist kennelijk opzettelijk aangereden op de Marconibaan en mishandeld. De politie kreeg de melding dat twee mannen op de Marconibaan ruzie met elkaar hadden en er een aanrijding had plaatsgevonden. Agenten gingen ter plaatse en spraken met een 69-jarige man uit Ridderkerk.

De man uit Ridderkerk verklaarde opzettelijk te zijn aangereden door een 58-jarige automobilist uit Tiel. Bij de aanrijding waren beide auto’s beschadigd geraakt, maar liepen de bestuurders geen letsel op. De Ridderkerker verklaarde daarna door de man uit Tiel te zijn aangevallen en te zijn geslagen. Daarbij liep het slachtoffer licht letsel in zijn gezicht op. Vervolgens was de Ridderkerker naar een nabijgelegen bedrijf gereden. De Tielenaar volgde hem.

Agenten hielden de 58-jarige Tielenaar aan en brachten hem over naar het politiebureau. Daar werd hij ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De aanleiding tot het conflict lag vermoedelijk in een zakelijk geschil.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk