Computer voor uw schoolgaande kind

Voor ouders met een minimuminkomen is het financieel niet altijd mogelijk om een computer te kopen. Kinderen op het voortgezet onderwijs hebben de computer wel steeds meer nodig voor hun huiswerk. De gemeente Nieuwegein vindt het belangrijk dat alle kinderen goed mee kunnen doen op school. Gaat uw kind per september 2013 voor het eerst naar het voortgezet onderwijs? De gemeente biedt ouders met een minimuminkomen een gratis computer aan. Wanneer komt u in aanmerking? U kunt een gratis computer aanvragen als:

Uw (gezins)inkomen is al meer dan een jaar op het minimum is (hoeveel dat
is leest u verderop) en; – Uw inwonend kind in het schooljaar 2013/2014 voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaat en; – U staat ingeschreven in de gemeente Nieuwegein en; – In uw gezin geen computer aanwezig is jonger dan 3 jaar. In uw gezin geen printer aanwezig is jonger dan 3 jaar)

De uitvoering van de Computerregeling 2013 ligt bij Stichting Leergeld Nieuwegein. U kunt zich daar melden voor een aanvraag. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (030) 26 00 005 of per e-mail op info@leergeldnieuwegein.nl. Stichting Leergeld neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voeg bij uw aanvraag een kopie toe van uw (gezins)inkomen over 2012 of een bankafschrift waarop dit inkomen is betaald (ook alimentatie en heffingskortingen). Wilt u de computer voor het begin van het schooljaar in huis hebben, stuur dan uw aanvraag in vóór 30 juni 2013. U kunt tot uiterlijk 31 december 2013 een aanvraag indienen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk