Katern

Computer onderhoud bij CCN

Het thema op de kontaktavond van Vrijdag 11 januari van de Computer Contactgroep Nieuwegein zal het onderhoud van de computer zijn.

Naast het gebruik moet regelmatig bestanden worden geschoond en de machine in optimale conditie worden gebracht door middel van onder andere het defragmenteren.

Door de meeste gebruikers wordt daaraan geen of nauwelijks aandacht besteed, waardoor de werking van de computer flink kan vertragen. Met wat eenvoudige handelingen is dit door iedereen uit te voeren.

John Zondag zal op deze avond demonstreren, hoe dit dient te worden verzorgd. Hij zal de presentatie verzorgen vanuit het besturingsprogramma Windows 98 maar de handelingen zijn voor andere besturingsprogramma’s vrijwel gelijk. De avond zal weer worden gehouden in het buurtcentrum ’t Dok en vangt aan om 20.00 uur. De presentatie start om 20.30 uur. Belangstellenden zijn welkom, de toegang is gratis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: