Complete make-over voor Kruidvat Muntplein

Klanten uit Nieuwegein en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort weer terecht bij de volledig vernieuwde Kruidvat-winkel aan het Muntplein 25. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op donderdag 23 mei opnieuw de deuren. Door een overzichtelijke indeling kunnen klanten gemakkelijk hun weg vinden in de winkel. Klanten kunnen blijven rekenen op een uitgebreid en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks een grote hoeveelheid aanbiedingen. Samen met het team opent een aantal trouwe klanten de winkel.

Winkelmanager Pollien Rietveld kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel. “Dankzij de make-over is onze winkel nog overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en onze verrassende aanbiedingen. Door de nieuwe indeling vinden zij eenvoudig het product van hun keuze. Ook de doorstroming bij de kassa is verbeterd: vanaf nu staan klanten nooit meer in de verkeerde rij. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Nieuwegein en omgeving van harte uit om langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel!”

Trouwe klanten openen winkel
Nog voordat de vernieuwde winkel zijn deuren opent, krijgen enkele trouwe klanten alvast een voorproefje. Ze krijgen een rondleiding, een mooie bos bloemen, een goed gevulde goodiebag en een cadeaubon. Aansluitend mogen zij samen met het team de winkel officieel openen.

Verrassend, voordelig én overzichtelijk
Alle producten uit het uitgebreide en gevarieerde Kruidvat-assortiment worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Er zijn vijf verschillende zones – Health, Baby, Beauty, Body en Verrassend – die herkenbaar zijn door heldere en frisse kleuren. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. Er is veel keuze uit een groot assortiment gezondheidsproducten en uiteraard geeft de drogist hier graag vakkundig advies over. Ook kunnen klanten kiezen uit een prachtig overzichtelijk aanbod cosmeticaproducten. Achterin de winkel staan de babyproducten, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat-winkel in Nieuwegein kunnen met een Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk