Column Willeke Stadtman: ‘Risicokaart’

De Nieuwegeinse Willeke Stadtman (1950) is onlangs een tweede leven begonnen als schrijfster. Is echtgenote en moeder van drie kinderen. Heeft inmiddels drie kleinzoons, een hond (een Roemeense kliko) en een kleinhond (de hond van haar dochter). Vierendertig jaar was Willeke werkzaam in de gezondheidszorg, aanvankelijk als arts, later als bestuurder met name in de ouderenzorg. In 2011 is zij gestopt met werken, precies zoals zij zich had voorgenomen. Al een tijdje heeft Willeke haar eigen column op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze zijn ook in boekvorm uitgebracht met de titel: ‘Hopeloos maar niet ernstig’ (ISBN: 978-90-484-3583-6).

Willeke: ‘De gemoedelijke avond met muziek uit de 60-er en 70-er jaren, die elk jaar medio augustus op de markt in Haaksbergen plaatsvindt en zo’n 500 merendeels oudere bezoekers trekt, gaat dit jaar niet door. De veiligheidseisen zijn aangescherpt vanwege het ongeluk met de monstertruck vorig jaar september.’

‘En die eisen zijn niet gering: zo moet er op het feestterrein een tent komen van vijf bij vijf meter met een stabiel binnenklimaat van 20 graden Celsius, alsmede dranghekken om het gebied af te zetten en het publiek op afstand te houden.’ Klik hier om de column ‘Risicokaart’ te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk