Column Linda Scheenloop: ‘Vuurwerk’

Linda Scheenloop schrijft iedere twee weken een column op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze keer heeft het als toepasselijk thema ‘vuurwerk’ meegekregen. Zij begint zo:

‘Een paar jaar geleden was ik vertwijfeld op zoek naar sterretjes en liep de zesde winkel in, waar men mogelijk sterretjes zou verkopen. Helaas kreeg ik ook hier nul op rekest. Maar ik moest en zou sterretjes hebben voor mijn vriendin!’

‘Mijn vriendin is jarig op eerste kerstdag, maar viert zelden haar verjaardag. Eerste kerstdag is per slot ook niet de meest aangewezen dag om een swingend feest te geven voor je vrienden en kennissen. Toch wilde ik het niet zomaar voorbij laten gaan, een vriendin is immers een vriendin. Dus nodigden een vriend en ik haar tussen Kerst en Oud en Nieuw uit voor een gezellige borrel . En omdat je niet met lege handen wilt verschijnen, besloten we haar een “oudejaarspakket” te geven, bestaande uit een fles champagne feestelijk aangekleed met wat bosjes sterretjes’. Klik hier om de hele column te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk