College wil Connexxion N.V. milieuvergunning verlenen

Het college heeft besloten een milieuvergunning te verlenen voor Connexxion N. V. ten behoeve van Connexxion Techno Service Nederland. In de vergunning staan voorschriften vermeld die het milieu beschermen. De vergunning ligt vanaf 7 november tot 18 december 2002 ter inzage in de Stadswinkel.

De gemeente plaatst een openbare bekendmaking in de Molenkruier van donderdag 7 november 2002. Hierin staat vermeld hoe belanghebbenden in beroep kunnen gaan tegen de vergunning. De milieuvergunning is nodig omdat de bestaande bus- en tramremise is uitgebreid met een ruimte waar de oppervlakte van motorvoertuigen en trams kunnen worden behandeld. Hieronder moet worden verstaan de voorbereidingswerkzaamheden van spuiten, zoals uitdeuken, schuren en slijpen tot een spuitklaar oppervlak en het drogen van gespoten onderdelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren