College acht bezwaar Versatel niet ontvankelijk

Versatel wil in Nieuwegein kabels aanleggen voor zijn telecommunicatienetwerk. Volgens de Telecommunica-tiewet en de Telecommunicatieverordening moeten ze hiervoor instemming hebben van de gemeente. Die instemming heeft Versatel –onder voorwaarden- gekregen op 14 februari 2002. In maart heeft Versatel bezwaar gemaakt tegen de voorwaarde van de gemeente dat Versatel over een jaar precariorechten moet gaan betalen over de zogenaamde ‘lege’ leidingen (dat zijn leidingen die nog niet worden gebruikt).

Het bezwaar bevatte geen motivatie. En dat moet volgens de Algemene wet bestuursrecht wel. Daarom heeft de gemeente Nieuwe-gein Versatel op 12 juni 2002 verzocht om binnen twee weken alsnog de gronden van zijn bezwaren op te sturen. De termijn is inmiddels verstreken. De gemeente heeft geen motivering van Versatel ontvangen. Versatel voldoet daarmee niet aan de eisen van een geldig bezwaar. Daarom heeft het college het bezwaar niet-ontvankelijk verklaard.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren