Collectieve beveiliging bedrijvenpark ’t Klooster

Het Klooster is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam bedrijvenpark. Om deze kwaliteit te borgen, is besloten Parkmanagement in te voeren. Een onderdeel van Parkmanagement is collectieve beveiliging. Bij Parkmanagement gaat het onder andere ook over vervoersmanagement en centrale bewegwijzering. Voor de beveiliging heeft de gemeente Nieuwegein een overeenkomst gesloten met de Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen Nieuwegein (SBBN). Uitvoerend partner voor de beveiliging is G4S.

G4S zorgt u ervoor dat de gevestigde bedrijfspanden goed zijn beveiligd. Daarnaast biedt de collectieve beveiliging een kostenvoordeel voor ondernemers zelf, omdat de kosten ervan met buurbedrijven gedeeld worden. Namens de gemeente tekende burgemeester Frans Backhuijs de overeenkomst waarin onder andere de wijze van beveiliging is vastgelegd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren