Coach & Coffee bij KMI Mammacare

Vanaf dinsdag 22 november organiseert KMI Mammacare in Nieuwegein Coach & Coffee, speciaal bestemd voor vrouwen met of herstellend van borstkanker. Coach & Coffee geeft ruimte voor hun verhaal, leert hen grenzen aan te geven en helpt deze vrouwen beter om te gaan met hun fysieke veranderingen. Coach & Coffee wordt begeleidt door professioneel coach & trainer Anneke de Leeuw en vindt vanaf 22 november iedere 2 weken van 09.30 tot 12.00 uur plaats in de winkel van KMI Mammacare aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein. Aangezien Anneke graag voor iedereen de tijd neemt, wordt er gewerkt op afspraak en u kunt bellen naar KMI (030-6032971) om deze 60 minuten durende afspraak te maken.

Mentale of emotionele steun
‘Dagelijks ontvangen wij in onze winkel in Nieuwegein vrouwen met of herstellend van borstkanker. En wij ervaren dat zij soms behoefte hebben aan ondersteuning op het mentale of emotionele vlak’, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare (foto). Gediplomeerd coach Anneke de Leeuw geeft deze vrouwen in persoonlijk gesprek handvatten om met hun vraagstukken om te gaan. Afhankelijk van de problematiek kan vervolgens besloten worden tot meer gespreksessies. Geïnteresseerden kunnen bellen naar KMI Mammacare (030 – 6032971) om op een dinsdagochtend bij KMI een Coach & Coffee afspraak met Anneke de Leeuw te maken.

Over KMI Mammacare
KMI Mammacare is dé winkel voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. De winkel met borstprotheses, lingerie, badmode en oedeemtherapie organiseert jaarlijks een modeshow en een verwendag voor vrouwen met borstkanker. Coach & Coffee past in het aanbod van KMI om deze vrouwen een extra steun in de rug te geven. Bovendien start KMI Mammacare binnenkort met het aanbieden van Massage bij kanker.  KMI Mammacare is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI contracten heeft met alle verzekeraars. De winkel van KMI Mammacare, KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren